Време е за детоксикация и отслабване

Тисилин Клийнс – оптимално пречистване на организма само за 15 дни
Висок клас натурални добавки от

100% природни продукти с гарантирано благоприятен ефект върху физическото и емоционалното здраве

Лятото е вече тук и няма за кога да отлагаме промените във визията си – в горещините килограмите сякаш тежат още повече, а ефирните дрехи разкриват онова, което досега сме успявали да прикрием.

За да намалим теглото си ефективно и сравнително бързо, е добре да съчетаем олекотения хранителен режим с билкова детокс терапия, подпомагаща функционирането на черния дроб, лимфната система и стомашно-чревния тракт. Детоксикацията е важно допълнение към диетата, защото голяма част от токсините се натрупват в мастната тъкан, а това е предпоставка за нарушения в метаболизма и затлъстяване. Именно такава терапевтична подкрепа предлагат професионалните програми за цялостна детоксикация Thisilyn® Cleanse!

Усещане за лекота и фин силует с Thisilyn® Cleanse

Thisilyn® Cleanse (Тисилин Клийнс) минерална и билкова програма са клинично изпитани, 100% натурални продукти със силно очистващо действие. Основното им предназначение е да подпомагат функцията на ключовите органи и системи, отговорни за неутрализиране и извеждане на токсините:

 • уринарния тракт
 • кожата
 • лимфната система
 • кръвоносната система
 • стомашно-чревния тракт
 • черния дроб
 • жлъчния мехур

Thisilyn® Cleanse се препоръчват за профилактика и подпомагаща терапия на редица здравни проблеми, пораждани от ежедневното натрупване на отпадни продукти на метаболизма в тялото. Тисилин терапията е особено подходяща при нездравословна диета, системен прием на алкохол, тютюнопушене, дългосрочно лечение с медикаменти, живот в замърсена околна среда.

Тисилин клийнс съдържат само естествени съставки – билки, антиоксиданти и фибри, които освобождават тялото от токсичното натоварване и спомагат за регулиране на теглото по естествен начин. Състоят се от 3 фази (три отделни опаковки с различен състав и предназначение):

Фаза I – Цялостна детоксикация (30 капсули)

Фаза II – Смес от 6 вида фибри (90 капсули)

Фаза III – Пречистване на храносмилателния тракт с билки

38 таблетки (билкова програма) и Пречистване на храносмилателния тракт с минерали (минерална програма), 30 капсули.

Каква е разликата между двете програми?

Съставът на Thisilyn Cleanse минерална и билкова програма е еднакъв, с изключение на един от компонентите във фаза 3. Минералната програма е обогатена с магнезиев хидроксид, който е по-подходящ при наднормено тегло и запек, свързани с натрупване на отпадни продукти в червата. Билковата програма е обогатена с екстракт от зърнастец, който също има слабителен ефект, но по-слабо изразен, а фокусът й е насочен повече към черния дроб и жлъчката.

Терапията с Тисилин клийнс спомага за елиминиране на основните състояния, предизвикани от натрупването на токсини:

 • запек
 • наднормено тегло
 • задръжка на течности
 • подуване на крайниците и подпухване на лицето
 • ускорено стареене на кожата
 • отпадналост и умора

Ключови съставки на Тисилин клийнс

Богатото съдържание на двете програми включва над 10 билкови екстракти, фибри и други компоненти, чиято комбинация оказва силно очистително действие. Сред тях особено важна терапевтична роля имат извлеците от растения като млечен бодил (бял трън), артишок, глухарче, репей и др., които стимулират регенерацията на чернодробните клетки, пречистват кръвта, лимфната система и дебелото черво, подобряват бъбречната функция.

Белият трън е популярен, много добре изучен и доказано ефикасен хепатопротектор, който подпомага детокс функцията на черния дроб и го предпазва от увреждане. Силимаринът, съдържащ се в семената на тази билка, е най-мощното растително „лекарство“ за понижаване нивата на ASAT и ALAT, които често са над нормата поради системен и продължителен прием на алкохол и/или консумация на вредни храни.

Артишокът също се нарежда сред най-известните детоксикатори, но терапевтичният му ефект е насочен повече към жлъчния мехур. Екстрактът от артишок стимулира потока на жлъчката, подобрява разграждането на мазнините, понижава нивата на холестерола и триглицеридите, подпомага процеса на храносмилане.

Глухарчето е един от най-нежните и същевременно високоефективни диуретици с противооточно действие. Наред с това, предпазва жлъчния мехур от възпаление, намалява риска от образуване на жлъчни камъни и също така има лаксативни свойства.

Съставът на Тисилин Клийнс включва още екстракти от лечебни растения, като куркума, магданоз, червена боровинка, лютива мента, трипхала, орегонско грозде и други.

Специалната смес от фибри във фаза III на двете програми Тисилин Клийнс

Тя има важно значение за червата – пречиства ги от натрупаните отпадни продукти на метаболизма, стимулира полезната микрофлора, потиска растежа на патогени, подобрява перисталтиката.

Терапията с Тисилин клийнс е с продължителност 15 дни. Приемайте дозите от всяка фаза с пълна чаша /250 мл./ вода. Дозите от трите фази се приемат едновременно. Ефективността на Тисилин клийнс се увеличава в комбинация с подходящ диетичен режим.