Услугите за доставка на храна до дома набират популярност у нас

3 начина да получиш вкусна и топла храна до вратата си

Анкета

Какво най-често поръчвате за вкъщи?

Храната е удоволствие, но пазаруването на продукти, чакането по опашки, готвенето и миенето на съдове определено не са любими на никого. Добрата новина е, че в този модерен и технологичен свят има начин само с няколко клика да спестите време, да избегнете досадните задължения и пак да се насладите на вкусна закуска, обяд или вечеря.

Вече на наше разположение са доказали се доставчици на храна с отлично развита мрежа от разнообразни ресторанти, хиляди доволни клиенти, лесен начин на поръчка и бърза доставка. Ако сте гладни, но не искате да напускате уюта на дома или комфорта на офиса, нямате време или просто предпочитате да го отдадете на себе си, независимо къде сте и какво ви се хапва – имате избор кой да донесе вкусна храна до прага на вратата ви.

А сега нека ви представим доставчиците на щастие… така де, на храна – вие само изберете от кого ще поръчате!

Разнообразие от вкусове

Искате ли да вкусите културата на романтична Италия или екзотична Азия? Или мечтаете за традиционна българска трапеза? А може би ви се иска да нарушите диетата с бургер или дюнер? Или сте веган или вегетарианец? Каквото и да ви се хапва – можете да го откриете в онлайн доставчиците за храна, които предлагат разнообразие от ресторанти: италианска, американса, индийска, китайска, японска кухня и още много други за всеки вкус – никой няма да остане гладен!

Получавате най-доброто, защото сте специални

Доставчиците са се погрижили да ви предоставят богат списък с ресторанти спрямо локацията ви, за да бъде възможно най-бърза доставката; отзивите от клиенти, за да виждате първо най-доброто; предишните ви поръчки, за да намерите лесно любимите си ястия, както и според популярността на ресторантите, за да сте винаги в крак с новостотите.

Спрямо тези фактори подредбата варира постоянно, за да получавате най-добрите предложения по всяко време.

Ако все пак решите да стесните избора си или да разнообразите, настройките за филтриране по категории лесно и бързо ще ви помогнат да намерите точно това, което търсите.

Анкета

Какво най-често поръчвате за вкъщи?

Предимството да не поръчвате директно от ресторант

При директна поръчка от ресторант е нужно да се запознаете с менюто, да проведете телефонен разговор (ако има служител на разположение), сами да пресметнете общата сума и да сте в неведение кога ще получите храната си… А защо да е трудно, когато може да е лесно?

Поръчвайки онлайн през приложение, всичко е много по-опростено, бързо и прозрачно:

  • Показват ви се само работещи към момента на преглед ресторанти
  • При възникнал проблем процесът за възстановяването на сумата се поема от посредника
  • Имате възможност за "отложена" поръчка, за да получите храната си в идеалното време
  • Имате възможност за бързо и удобно плащане с карта
  • Гаранция за спазване на обявеното време за доставка
  • Следите къде е поръчката и доставчика в реално време посредством надежден tracker

Храната ви ще бъде доставена с усмивка

Усмивката, доброто отношение и отличната услуга заслужават възнаграждение. Независимо от студ, жега, дъжд или задръстване – вашият доставчик ще ви достави не само вкусна храна, но и добро настроение – не забравяйте да му оставите бакшиш!

Хапвате и печелите

А какво по-хубаво от това да пестите и печелите от вкусна храна? Различните доставчици предоставят най-разнообразни промоции: оферти на деня, обедни менюта, безплатна доставка, намаления, както и възможност да печелите награди!

Спестете време и пари и се отдайте на заслужена почивка, като поръчате храна за вкъщи! Доставчиците ще се погрижат да е бързо, лесно, удобно и…вкусно.

И така, вие избрахте ли си кой ще достави храната ви?