Стрес и заседнал начин на живот? Погрижете се за сърцето си!

Заложете на превенцията с хранителна добавка за сърце Нео Краталин.
Здраво сърце в една капсула
Здраво сърце в една капсула

Тонизира сърдечния мускул, помага за нормалния сърдечен ритъм и намалява възбудимостта на сърцето. Клинично доказано.

Изморени ли сте? Колко задължения отметнахте днес? Колко километраж навъртяхте покрай тях? Чувствате ли, че имате нужда от почивка? Високите нива на стрес по света и у нас, влошените ниво на физическата активност и качество на храната, водят до цялостно влошаване на здравето. Според Световната здравна организация, над 32% от хората в света си отиват в следствие на сърдечно-съдови заболявания. В този смисъл, повече от важна е превенцията, грижата за сърцето и спокойният дух и ум, днес.

Наличието на тези поведенчески фактори може да доведе до повишено кръвно налягане, висока кръвна захар, висок “лош” холестерол, наднормено тегло и затлъстяване. Комбинацията на тези фактори от своя страна, увеличава риска за вас многократно и влошава качеството на живот.

Какво да направите?
Заложете на профилактиката!

Грижата за себе си е нещо, което никой няма да направи вместо вас. Затова, инвестирайте достатъчно време и усилия да поддържате тялото, духа и ума си във форма.

7 висококачествени активни съставки с изключително висока усвоимост, подбрани според последните препоръки на медицинските проучвания в полза на здравото сърце и комбинирани за оптимален синергичен ефект

Какво съдържа Нео Краталин?

Ramcopharm доставя всяка от състваките от уважавани европейски производители. Те използват последните високи технологии в работата си, за да предоставят решения, които са в правилната форма, под която тялото ви може да си вземе всичко от тях.

Глог (Crataegus, Hawthorn dry hydralcoholic extract)

От хилядолетия, глогът е верен помощник на сърцето. Множество съвременни проучвания показват, че цветовете, плодовете и листата му съдържат биоактивни съставки като мощните антиоксиданти флаваноиди и олигомерни процианидини (OPC) и той е полезен при лечението на атеросклероза, хипертония и застойна сърдечна недостатъчност.

Освен това, той има свойства за разреждане на кръвта и намаляване на липидното окисление, превеъщайки го в една от важните състваки на Нео Краталин. Укрепва сърдечния мускул, подпомага ритмичността и силата на съкращенията му, разширява и укрепва кръвоносните съдове и увеличава коронарния кръвен поток.

Маслина (Olea europea)

Маслиновите листа съдържат голямо разнообразие от фенолни съединения като олеуропеин (OE) с антиоксидантна и антимикробна активност. Подкрепят понижаването на кръвното налягане и “лошия” холестерол, увеличаването на притока на кръв в коронарните артерии и намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания. Пречат на слепването на тромбоцитите и образуването на артериални плаки, което намалява риска от атеросклероза, инфаркт и инсулт.

Терапевтичните приложения на маслиновите листа по света включват и редуциране на кръвната захар, холестерола и пикочната киселина.

Грозде/LEUCOSELECT® (Vitis vinifera L)

Нео Краталин съдържа екстракт от гроздови семки на фирма Indena, патентован с търговската марка Leucoselect. Иновативната формула е с повишена абсорбция. Защитава клетките от оксидативен стрес, подобрява общия антиоксидантен капацитет на плазмата, пази здравето на сърдечно-съдовата система благодарение на антиоксидантната си сила.

Витамин С ( scorbic acid)

Мощен антиоксидант, който може да подобри липидния профили и артериалната скованост, кръвното налягане и ендотелната функция.

Витамин В1 (Thiamine hydrochloride)

Водоразтворимият витамин има важна роля в енергийния метаболизъм в човешкото тяло. Може да подкрепи повлияването на рисковите фактори свързани със сърдечно-съдовите заболявания. Подкрепя намаляването на стреса, кръвообращението, умствените способности.

Черен чесън (Allium sativum)

Счита се, че черният чесън се консумира в Корея, Япония и Тайланд от древни времена. Получава се чрез специална напълно естествена ферментация, която премахва специфичния му вкус и мирис и увеличава многократно полезните му свойства. Ефективен е при метаболитни нарушения, затлъстяване, заболявания на черния дроб, пикочно-половата система и храносмилането и други. Активира кръвните тромбоцити и подкрепя сърдечно-съдовото здраве.

Коензим Q10/UBIQSOME®

Коензим Q10 има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Концентрацията му е особено висока в бъбреците, сърцето и черния дроб, защото те се нуждаят от него за пренос на енергия. Изчерпването му е свързано с по-голяма склонност към активиране на възпалителни процеси и много заболявания. Може ефективно да подкрепи управлението на рискови за сърцето фактори като високо кръвно налягане, инсулинова резистентност и други. Вложеният в Нео Краталин Q10 е с патентовано име Ubiqsome® на Indena и представлява хранителна бионалична форма на коензим Q10 – CoQ10 Phytosome®, която е с оптимална абсорбция, като се доставя до и усвоява оптимално от клетките.

С помощта на Нео Краталин на Ramcopharm поддържате нормалния сърдечен ритъм и намалявате възбудимостта на сърцето!

Искате ли здраво сърце?

Бъдете щастливи и спокойни, движете се и се усмихвайте повече – и ще се радвате на по-добро сърдечно-съдово здраве. Не забравяйте да включите и допълнителна превенция като Нео Краталин – хранителната добавка, в която природни лекове и витамини в максимално усвоима форма, предлагат на сърцето подкрепа.

Открийте продуктите на Рамкофарм

Здраво сърце в една капсула.

Към продукта